Uppdatering vårträdgården

Nu blommar nästan alla lökväxterna som vi satte i höstas. Jag älskar färgerna som gör trädgården glad och varm efter en lång vinter. 

(null)

(null)

(null)

Några perenner har också börjat visa sig nu. Pioner, kantnepeta och storrams bland annat. Om några veckor kommer alla blomma fint och först ut är storramsen. 

(null)

(null)

På bilden ovan syns den stenränna vi gjort och som leder från stugan till dammen. Nu är det bara en liten träbro som saknas. Sedan är damm-projektet klart. 

(null)

Nästa större projekt blir att göra i ordning altanen och ytorna runt omkring. Det ska bli ett plank mot baksidan och en pergola över altanen, en trappa upp mot ytterligare en liten altan. Det kommer bli så bra! 

(null)

Vi har gjort ett nytt staket och en ny rabatt vid parkeringen. Nu ser det litet mer ordningsamt ut när man kommer hem till oss. 

(null)

Jag är så glad för den här ytan. Här kommer jag sätta en hel del av de dahlior som väntar på att planteras ut så fort frostrisken är över. 

Utanför vår huvudentré till huset har jag förlängt de rabatter som jag skapade förra våren. Just nu ser det litet lustigt ut, men när allt växer till sig kommer det nog att bli bra. Annars får jag flytta runt växterna litet. 

(null)

(null)

Det var uppdateringen för den här gången, men jag är snart tillbaka med fler. 

Ta hand om er!